Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα υπάρχει κάτι όμορφο που έρχεται...»- Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

Τι εννοεί η παρουσιάστρια;

29 Ιουλίου 2022 17:45
Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα υπάρχει κάτι όμορφο που έρχεται...»- Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αγαπημένη της Άνδρο περνά και φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την 1η Ιουλίου, βρίσκεται στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί στο οποίο ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο instagram μερικές φωτογραφίες της από τη βόλτα που έκανε στην αγαπημένη της παραλία, στα Άχλα. Ενώ, για την επίσκεψη της στον διαιτολόγο μετά από κάθε γέννα της, είχε μιλήσει πριν χρόνια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

«Πάντα υπάρχει κάτι όμορφο που έρχεται … Καλημέρα» ήταν το αινιγματικό μήνυμα στην λεζάντα, με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια επιλέγει τα τελευταία χρόνια την Άνδρο, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Το ζευγάρι προσπαθεί να συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τη διασκέδαση, οπότε κάθε χρόνο περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί.

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία σέλφι φωτογραφία μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, πιθανότατα από μία ταβέρνα. Η παρουσιάστρια του «Ελένη» ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στη φωτογραφία πρόσθεσε emoji με πολλές πορτοκαλί πεταλούδες.

Στη λεζάντα της έγραψε: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ' αγαπούν! Victor Hugo».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share