Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γοργόνα η Τατιάνα Στεφανίδου: Ξαπλωμένη στην αμμουδιά με λευκό μπικίνι και κορμί "φωτιά" (φωτο)

Κορμάρα στα 52 της χρόνια!

29 Ιουλίου 2022 17:25
Γοργόνα η Τατιάνα Στεφανίδου: Ξαπλωμένη στην αμμουδιά με λευκό μπικίνι και κορμί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της, όπως πληροφορεί τους followers της στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε τη δίαιτα express της παρουσιάστριας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με το σκάφος τους, τους γυρίζει στα νησιά απολαμβάνοντας τις βουτιές τους και το φαγητό σε διάφορα μέρη. Η παρουσιάστρια πόζαρε σε ερημική παραλία στην άκρη της θάλασσας ξαπλωμένη φορώντας ένα λευκό μπικίνι.

Στα 52 της διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα καθώς προσέχει πολύ τη διατροφή της αλλά και γυμνάζεται όσο της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την παραλία στη σελίδα της στο Instagram και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Έμεινε μακριά από την τηλεόραση και τα ΜΜΕ: Αυτή τη δουλειά κάνει ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ευτυχισμένοι γονείς δύο παιδιών, με τον δημοσιογράφο να έχει και άλλο ένα από το γάμο με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ εσχάτως η κόρη τους, Λυδία, άνοιξε τα φτερά της.

Η παρουσιάστρια έχει σχολιάσει για τη σχέση με το σύζυγό της, ότι «δε θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

Το σχόλιο της Τατιάνας για το γιο της

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για τα παιδιά της. «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά.

Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share