Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Μία αντιπαθητική τύπισσα..." - Η σκληρή αλήθεια της Ρίκας Βαγιάνη για τη Πόπη Τσαπανίδου

Τα τελευταία λόγια της για τη σχέση τους

29 Ιουλίου 2022 16:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου και η αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη ήταν ένα από τα πιο δυναμικά γυναικεία ντουέτα της ελληνικής τηλεόρασης. Πριν από πολλά χρόνια οι δύο τους παρουσίαζαν το πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ και η χημεία μεταξύ τους ήταν απίστευτη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Πόπης Τσαπανίδου για το ατύχημα που είχε πριν χρόνια.

Με το πέρασμα των χρόνων η φιλία που χτίστηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες έσπασε με αποτέλεσμα να χαθούν. Φήμες, μάλιστα, τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

Τα τελευταία λόγια της Ρίκας Βαγιάνη για τη Πόπη Τσαπανίδου

Για την σχέση της με την Πόπη Τσαπανίδου είχε μιλήσει η Ρίκα Βαγιάνη στην εκπομπή ΦΜ Live αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο χάθηκαν.

«Χαθήκαμε λίγο με την Πόπη και φταίει μια πολύ αντιπαθητική τύπισσα που λέγεται ζωή και πρόγραμμα και υποχρεώσεις και ωράρια. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια σχέση από αυτές τις σπάνιες που ξαναβρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και αν θα έκανα ένα πρόγραμμα παρόμοιο με της κυρίας Τσαπανίδου, η απάντηση σήμερα, ενώ πιο παλιά θα ήθελα πάρα πολύ, είναι όχι. Λένε πάρα πολλά ψέμματα οι πολιτικοί στα μούτρα μας. Νομίζω ότι θα με διώχνανε την δεύτερη μέρα. Θα του έλεγα “καλά, για μαλ… με περνάς, αφού σε έχω σε βίντεο ότι χθες έλεγες άλλα” και θα με διώχνανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share