Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπίτια, μετοχές, σκάφη και μετρητά: Η αλλαγή που έκαναν φέτος στη μοιρασιά τη γιγάντιας περιουσίας εκατομμυρίων Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Ο... τηλεοπτικός χωρισμός και μια πώληση τους έκανε να τα βάλουν ξανά κάτω

29 Ιουλίου 2022 08:15
Σπίτια, μετοχές, σκάφη και μετρητά: Η αλλαγή που έκαναν φέτος στη μοιρασιά τη γιγάντιας περιουσίας εκατομμυρίων Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια, παραμένουν ωστόσο μέχρι και σήμερα είναι ένα από τα ζευγάρια, που έχουν γράψει ιστορία στη showbiz, είτε με το γάμο τους είτε με την κοινή τους τηλεοπτική παρουσία.

Φρόντισαν πολύ καλά, άλλωστε, πρόπερσι για αυτό, όταν ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο «Πρωινό». Η συνεργασία τους, όμως, έληξε άδοξα, για να πάει στον ΣΚΑΪ η Φαίη μετά από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος να παραμείνει κάτοικος Αμαρουσίου, περιμένοντας την... νέα συγκάτοικο στο «Πρωινό».

Η εξέλιξη αυτή, όμως, έφερε κάποια ξεκαθαρίσματα και στην προσωπική τους ζωή, και συγκεκριμένα στα περιουσιακά τους. Η πώληση, άλλωστε, του πολυτελέστατου σπιτιού στην Τήνο άλλαξε τα δεδομένα, με την περιουσία καθενός εκ των δύο να αλλάζει, ασφαλώς με περισσότερα κέρδη ύστερα από τη συγκεκριμένη κίνηση.

Πώς τα είχαν μοιράσει αμέσως μετά το διαζύγιο

Ας ξεκινήσουμε από το πώς χώρισαν την περιουσία το 2016, όταν και πήραν το διαζύγιο, με τα δεδομένα τότε να είναι διαφορετικά. Όπως ανέφερε τότε η Freddo, ο χωρισμός ήταν απόλυτα πολιτισμένος, προκειμένου τα πολύ μικρά τότε παιδιά τους να μην επηρεαστούν.

Διαβάζουμε, τότε, πως «“Είχαν αποφασίσει, μελετώντας την κάθε κίνηση, ότι παράλληλα με τη δήλωση του χωρισμού, θα γίνονταν και τα πρακτικά ζητήματα που οδηγούν και στο τυπικό τέλος του γάμου”. Έτσι μαζί με την υπογραφή του συναινετικού διαζυγίου έγινε και η οριστική μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα σε ένα μικρό διαμέρισμα 70τμ κοντά στην οικογενειακή οικία", αναφέρει φίλος του ζευγαριού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως μετά τη μετακόμιση, ο παρουσιαστής έχει παραχωρήσει το τζιπ της οικογένειας στην Φαίη, ώστε να μετακινείται με τα παιδιά οπουδήποτε χρειάζεται, καθώς αυτό ήταν το “βασικό” αυτοκίνητο της οικογένειας. Εκείνος έχει κρατήσει το sport ατοκίνητό του και ένα μικρότερο τζιπ και η Φαίη το 500αράκι της για να μετακινείται στο κανάλι και το τζιπ για τις μετακινήσεις με τα παιδιά».

Η διαφοροποίηση στο σήμερα

Την αλλαγή στα τότε δεδομένα φέρνει περισσότερο η προαναφερθείσα πώληση της βίλας στην Τήνο. Το σπίτι είχε αγοραστεί από κοινού και το γεγονός, ότι ήρθαν στους λογαριασμούς τους 750.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη κίνηση, σημαίνει πως σε καθέναν αντιστοιχούν 375.000 ευρώ.

Στα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, όπως αναφέρει το Ciao, κοινές ήταν και αρκετές μετοχές του ζευγαριού, όταν ήταν ακόμη μαζί, τις οποίες επίσης έχουν πουλήσει κι έχουν μοιραστεί τα χρήματα. Παράλληλα, το σπίτι στη Βουλιαγμένη, όπου έμεναν ως παντρεμένοι, ανήκε στον Λιάγκα και για αυτό το κράτησε.

Από την πλευρά της, η Σκορδά είχε ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο είχαν αγοράσει στο όνομά της οι γονείς της λίγο προτού παντρευτεί, με αποτέλεσμα φυσικά επίσης να είναι εξασφαλισμένη. Ο Λιάγκας, από την πλευρά του, είχε ήδη το φουσκωτό του σκάφος και τις καταθέσεις, ενώ πια τα αυτοκίνητά τους είναι όλα με leasing στις εταιρείες τους.

Όσο για τις εταιρείες, δεν υπάρχει πρόβλημα εμπλοκής, καθώς καθένας έχει τις δικές του ξεχωριστές επιχειρήσεις από πριν παντρευτούν, κάτι που δεν άλλαξε στον έγγαμο βίο τους. Η Φαίη, παράλληλα, έχει μια σημαντική περιουσία στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος διαθέτει και ένα σπίτι στα Σεπόλια από τον πατέρα του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share