Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με τη Ρία Αντωνίου: Στο φως «ακατάλληλες» φωτογραφίες από το prive πάρτι για τα γενέθλιά της

Σκέτη κόλαση

28 Ιουλίου 2022 18:55
Σάλος με τη Ρία Αντωνίου: Στο φως «ακατάλληλες» φωτογραφίες από το prive πάρτι για τα γενέθλιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Ρία Αντωνίου και τα γιόρτασε με ένα μοναδικό τρόπο. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram το μοντέλο έκανε beach πάρτι παρέα με τους φίλους της. Παράλληλα, δείτε εδώ τη Ρία Αντωνίου με διάφανο φόρεμα

Η εντυπωσιακή Ρία ανέβασε νυχτερινά στιγμιότυπα από την παραλία όπου ποζάρει με το λεοπάρ μαγιό της. Το βράδυ της πρέπει να ήταν μαγικό καθώς όπως λέει οι «λεπτομέρειες πέρασαν στην ιστορία».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Ρία Αντωνίου

Ποιος Ψωμόπουλος: Με αυτόν τον διάσημο άντρα είχε για χρόνια σχέση η Ρία Αντωνίου (photos)

Σάλος είχε ξεσπάσει πριν μερικά χρόνια με την Ρία Αντωνίου να καταγγέλλει για βιασμό τον επί επτά μήνες σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, λάτρης της καλής ζωής και του ωραίου φύλου, μιλούσε τότε για σκευωρία και απόπειρα εκβιασμού.

Ωστόσο, πολύ πριν τον Χρήστο Ψωμόπουλο, το γνωστό μοντέλο βρισκόταν για χρόνια σε σχέση με έναν διάσημο άντρα που εκτελούσε χρέη παραγωγού και μάντζερ.

Ο λόγος για τον Ηλία Πανταζόπουλο!

Πανταζόπουλος Ρία Αντωνίου

Ηλίας Πανταζόπουλος: Όσα δήλωνε για τον χωρισμό τους

«Δυστυχώς, όσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και να είναι μια ερωτική σχέση, έρχεται κάποια στιγμή που τελειώνει. Έτσι είναι η ζωή.

Πρέπει να δέχεσαι τη φυσική νομοτέλεια των πραγμάτων και να βλέπεις κάθε τέλος σαν αρχή για κάτι άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Ηλίας Πανταζόπουλος

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και οι φήμες έλεγαν πώς θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share