Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σπόντα» Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;»

Περίεργα μας τα λέει..

28 Ιουλίου 2022 17:09
«Σπόντα» Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σύντομα θα γίνει πατέρας, αφού η αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδί.

Δείτε επίσης: «Ο Δημήτρης θέλει να σας ενημερώσει...» - Τούνη και Αλεξάνδρου «σπάνε» την σιωπή τους μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε τη νέα του βόλτα στην παραλία, όπου και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Χωρίς λίγη ανταρσία στο αίσθημα, λίγη τρέλα στο μυαλό, λίγον ίλιγγον που φέρνουν τα κοφτερά βράχια και τα φωτερά μετέωρα, χωρίς κάποιους οραματικούς σπασμούς και μερικές ενδείξεις μοναχικού παραμιλητού, δεν είναι εύκολο να ξεμακρύνει κανείς από την πεπατημένη. Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

αλεξάνδρου story

Η Ιωάννα Τούνη σκόρπισε πρόσφατα ενθουσιασμό, καθώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και προκάλεσε συγκίνηση στους ακολούθους της, που ελπίζουν σύντομα να τη δουν με το μωράκι της αγκαλιά.

Από την εμφάνισή της στο My Style Rocks το 2017 απέκτησε φήμη και πολλούς followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και κάπως έτσι έγινε η influencer της καρδιάς μας. Η Ιωάννα Τούνη σήμερα μετρά 990 χιλιάδες ακόλουθους και η επιρροή που έχει πάνω τους είναι τεράστια.

Η ζωή της καθημερινά στο μικροσκόπιο, αφού εκεί έχει επιλέξει να ανοίξει την κλειδαρότρυπά της και στα άσχημα και στα ωραία της ζωής. Μπορεί να χρειάζεται που και που να παίρνει τον χρόνο της, αλλά πάντα μιλάει, αποκαλύπτει και μοιράζεται για την ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η εγκυμοσύνη της - που κρατούσε κρυφή μέχρι πριν λίγο καιρό - απασχόλησε, απασχολεί και θα απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον. Πολλοί, όμως, είναι αυτοί που κατά καιρούς ρωτούν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share