Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Viral ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Λιώνει» στη γυμναστική και τρελαίνει το Tik Tok (Video)

Μαζί με τον τραγουδιστή «λιώνουν» και οι θαυμάστριές του

28 Ιουλίου 2022 16:45
Viral ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Λιώνει» στη γυμναστική και τρελαίνει το Tik Tok (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα, την οποία έκανε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο TikTok, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο, όπου τον δείχνει να κάνει γυμναστική, ακούγοντας παράλληλα μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει διάδρομο, δείχνοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του.

Αμέσως το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους χρήστες της πλατφόρμας. «Δίνουμε και μια εξεταστική, δεν μας λυπάται καθόλου;», «Με βαράνε πολλαπλά εγκεφαλικά», «Άλλος ένας λόγος για να πάμε Θεσσαλονίκη», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστριών του.

Δείτε το βίντεο

Τα είδε όλα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Θαυμάστρια του πέταξε σουτιέν στη Χαλκίδα - Η αντίδρασή του (Video)

Δεν είναι κρυφό ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ιδιαίτερη πέραση στο γυναικείο φύλο και στη συναυλία του στη Χαλκίδα, μία θαυμάστριά του το απέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο.

Όπως φαίνεται σε μία σειρά από video που έγιναν viral στο TikTok, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε με ένα σουτιέν στα χέρια, το οποίο και του πέταξαν από το κοινό.

Δείτε επίσης: Ξαναχτύπησε η Ματίνα Παγώνη: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει πολύ ωραία...» (Video)

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν στη μέση του τραγουδιού του «Στην Αθήνα μου», όταν συνέβη το περιστατικό και συνέχισε κανονικά την ερμηνεία του, δείχνοντας ανεπηρέαστος.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share