Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Άντζελα Δημητρίου - «Είχα χάσει 11 κιλά...»

Τι εξομολογήθηκε;

28 Ιουλίου 2022 15:13
Λευτέρης Πανταζής: Αποκάλυψη για το χωρισμό του από την Άντζελα Δημητρίου - «Είχα χάσει 11 κιλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς».

Δείτε επίσης: Αναστάσης Ζήσης: Κανένας Λευτέρης Πανταζής - Αυτός είναι ο σύντροφός της Ζώζα Μεταξά (photos)

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω. Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Ίσως να είμαι σε μια κριτική επιτροπή, κάτι ψιθυρίζεται.

Δείτε το βίντεο

Λευτέρης Πανταζής: Το γλέντησε με τους συμπέθερους μετά τον γάμο της Κόνι με τον Καπότση!

Το γεγονός του σαββατοκύριακου ήταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά, από όπου κυκλοφόρησε πλούσιο υλικό με κάθε λεπτομέρεια για τη λαμπερή τελετή και το μετέπειτα γλέντι. Οι διακοπές από ότι φαίνεται συνεχίζονται στην Κρήτη, αφού ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής ,που έντυσε και μουσικά το γαμήλιο πάρτυ, ανέβασε φωτογραφίες με τους συμπεθέρους, από την παραλία.

Νωρίτερα είδαμε και τις ευχές της πρώην συζύγου του και μητέρας της Κόνι, Ζώζας Μεταξά για τον γάμο του ζευγαριού. Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια λιτή ανάρτηση...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share