Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αναμνήσεις για την Ελένη Μενεγάκη: «Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης...»

Τι αποκάλυψε για εκείνη την περίοδο;

28 Ιουλίου 2022 11:30
Αναμνήσεις για την Ελένη Μενεγάκη: «Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την επίσκεψη της στον διαιτολόγο μετά από κάθε γέννα της, είχε μιλήσει πριν χρόνια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε αποκαλύψει πως δεν έπαιρνε μόνο η ίδια κιλά, αλλά και ο Γιάννης Λάτσιος!

Δείτε επίσης: Παλάτι βγαλμένο από όνειρο: Φωτογραφίες από το αρχοντικό της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη… Επειδή και αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης… Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί. Άμα παχύνει καλός είναι. Κοκκαλιάρη τον γνώρισα. Κοκκαλιάρης ήτανε. Ήμουν και εγώ καλή μαγείρισσα. Και όποιος δεν τρώει το φαί του ξέρεις. Είναι το μόνο που μπορεί να γίνω έξαλλη. Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά. Εμένα όχι. Και έλεγα εγώ κάποια στιγμή “θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα σε παρακαλώ”. Ο Γιάννης έτρωγε άλλα πράγματα. Είχε βρει τα γλυκά του κουταλιού. Του έδινα κάτι άλλο. Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα».

Γιάννης Λάτσιος μενεγάκη

«Πάγωσαν» όλοι με την Ελένη Μενεγάκη: «Την χρονιά που παντρευτήκαμε με τον Γιάννη Λάτσιο...»

Άπαντες «πάγωσαν» με την Ελένη Μενεγάκη, όταν αποφάσισε να μιλήσει για το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, με αφορμή μια παλιότερη σύνδεση της εκπομπής της με την Αμοργό.

Πάνω στην κουβέντα και την παρουσίαση από τα αξιοθέατα του νησιού, η παρουσιάστρια θυμήθηκε πότε είχε πάει τελευταία φορά… Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ήταν φρεσκοπαντρεμένοι.

«Πάγωσαν» όλοι με την Ελένη Μενεγάκη: «Την χρονιά που παντρευτήκαμε με τον Γιάννη Λάτσιο...»

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γάμο με τον Λάτσιο και την Αμοργό

«Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, επειδή έχω να έρθω 19 χρόνια στο νησί… Με θυμάστε ε; Την χρονιά που παντρεύτηκα με τον Γιάννη και του λέω θέλω να πάμε εκεί. Δυο μακρινά νησιά είχα βρει, ένα στο Αιγαίο την Αμοργό που δεν είχα πάει ποτέ και ένα από το Ιόνιο την Ιθάκη.

Οι επιλογές μου πάντα ήταν… όσο πιο να μη γίνεται χαμός», είπε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παράλληλα είναι απόλυτα ευτυχισμένη για τα γενέθλια του γιου της, Άγγελου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share