Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Γιατί ο Απόστολος κι εγώ όχι;» - Το άγνωστο παράπονο του Σάκη Ρουβά για τον αδελφό του

Είχαν τα... πειράγματά τους όταν ήταν παιδάκια

28 Ιουλίου 2022 10:47
«Γιατί ο Απόστολος κι εγώ όχι;» - Το άγνωστο παράπονο του Σάκη Ρουβά για τον αδελφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς κάνουν σε κάθε ευκαιρία υπερήφανη την οικογένειά τους, με τους δύο να είναι πολύ δεμένοι, τόσο μεταξύ τους όσο και με τα υπόλοιπα αδέλφια τους, σημειώνοντας επιτυχίες.

Για τον Σάκη γνωρίζουμε ήδη αρκετά, ως ένα είδωλο της ποπ, αλλά μάθαμε μόλις την τελευταία διετία για τον Απόστολο, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το «Πάμε Δανάη» και το Survivor 5. Φυσικά, το επίθετο «Ρουβάς» έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων του Mega να εμπιστευθούν έναν νέο μάγειρα χωρίς πτυχίο μαγειρικής, ωστόσο ο Απόστολος Ρουβάς δείχνει να μην επαναπαύεται στο επίθετο που «ανοίγει» πόρτες, παλεύοντας... μέχρι και για την επιβίωσή του, διατηρώντας και από τότε κάποιες συνήθειες.

Οι σημερινές τους σχέσεις και... το παράπονο του Σάκη όταν ήταν παιδάκια

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει περάσει από αρκετές δοκιμασίες επαγγελματικά, χωρίς να παραμερίζει τον αδελφό του. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις και προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, πηγαίνοντας για τρέξιμο και χειμερινό κολύμπι ενώ ακολουθούν μια αυστηρά υγιεινή διατροφή με τον Απόστολο να φτιάχνει ακόμη και στα ανίψια του, γλυκά χωρίς ζάχαρη Όταν οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο Σάκης ασχολείται με την ποδηλασία και την κηπουρική ενώ ο κατά πέντε χρόνια νεότερός του, Απόστολος με τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς.

Από μικρά παιδιά, εξάλλου μεγαλωμένα στο χωριό Ποταμός της Κέρκυρας, τσακωνόντουσαν για όλoυς αυτούς τους λόγους που τσακώνονται συνήθως τα παιδιά: το παιχνίδι στις αλάνες, το ποιος θα φάει το τελευταίο καλό κομμάτι από το κυριακάτικο κοτόπουλο με πατάτες της μητέρας τους, κυρίας Μαρίας και «γιατί ο Τόλης μπορεί και γράφει με το αριστερό ενώ εγώ, μόνο με το δεξί». Κατά τα άλλα, εσωστρεφείς και οι δυο, αρκετά ντροπαλοί και με κλίση στον αθλητισμό, αν και δεν ακολούθησαν τελικά πορεία σε αυτόν, με τα υπόλοιπα μέσες άκρες να είναι πια γνωστά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share