Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά: Τόσο κόστισε το γαμήλιο ταξίδι τους στις Μαλβίδες

Τα λεφτά που χρειάστηκαν για το μήνα του μέλιτος

27 Ιουλίου 2022 22:47
Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά: Τόσο κόστισε το γαμήλιο ταξίδι τους στις Μαλβίδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αυτές τις μέρες πραγματοποιούν τον μήνα του μέλιτος τους στις Μαλδίβες.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στον «μαγικό» αυτό προορισμό και έχουν γεμίσει τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από διάφορα τοπία και θάλασσες.

Η Κόνι Μεταξά θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο της χρόνο κάνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ήταν έτοιμη να απαντήσει σε όποια ερώτηση κι αν δεχόταν και αυτό έκανε.

Μεταξά Καπότσης Μαλδίβες

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι είχαν την απορία για το κόστος του ταξιδιού της. Η τραγουδίστρια, με την σειρά της τους παρέπεμψε να ενημερωθούν για τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ στη συνέχεια απάντησε με προσωπικό της σχόλιο.

«Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ότι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money. Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος», απάντησε η Κόνι Μεταξά.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο τους - Η ηχηρή απουσία και τα ερωτηματικά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου επέλεξαν να ενωθούν η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης πριν από λίγα 24ωρα. Το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022.

Δείτε επίσης: Έγινε πρόσφατα μητέρα: Η πασίγνωστη Ελληνίδα με την οποία είχε σχέση ο Καπότσης πριν από την Κόνι Μεταξά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις μέρες αργότερα, η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή θέλησε να μοιραστεί ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

«Το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής μας» έγραψε η Κόνι Μεταξά στη λεζάντα της δημοσίευσης της για τη συνοδεύσει με το μικρό άλμπουμ φωτογραφιών από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση.

Σε αυτό βλέπουμε εικόνες τόσο από το ξέφρενο pre-wedding πάρτι και τον θρησκευτικό γάμο με τους έξι κουμπάρους παρουσία 200 καλεσμένων όσο και από το after wedding party!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε κολλητός της Κόνι Μεταξά, Τάσος Ξιαρχό, δεν έδωσε το «παρών» στο γάμο και έμεινε στην Αθηνά. Μήπως τελικά δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους, όπως είχαν πει;


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share