Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο Γιώργος Ματαράγκας: «Από έναν ζαχαροπλάστη στα Εξάρχεια...»

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός

27 Ιουλίου 2022 22:34
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο Γιώργος Ματαράγκας: «Από έναν ζαχαροπλάστη στα Εξάρχεια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας σε συνέντευξη που έδωσε, τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν βγει στην δημοσιότητα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που ισχυρίστηκε ότι υπέστη πριν από χρόνια.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας για MeToo: «Καλώς ξεκίνησε, αλλά μην το τραβάμε στα άκρα...»

Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανέφερε ότι «όλο αυτό που έγινε με το metoo, ήταν πάρα πολύ καλό. Το ξεκίνησαν οι καλλιτέχνες, αυτοί βγήκαν πάλι μπροστά, παρόλο που σε άλλους χώρους συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Πιστεύω λοιπόν πως θα το σκεφτεί πάρα πολύ ο καθένας που θα περάσει από το μυαλό του να κάνει ανάλογες πράξεις. Ευτυχώς δεν είναι απλό πια. Είναι μια μεγάλη κατάκτηση αυτό που έγινε με το metoo για όλη την κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

«Εγώ σε πληροφορώ ότι την πρώτη μου σεξουαλική παρενόχληση την είχα από έναν ζαχαροπλάστη στα Εξάρχεια. Συμβαίνει παντού, δυστυχώς», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του.

Γιώργος Ματαράγκας

Τραγικό: Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή ο Γιώργος Λιάγκας!

Σε μία σοκαριστική καταγγελία είχε προχωρήσει πριν περίπου έναν χρόνο ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας σχετικά με ένα παλαιότερο περιστατικό.

Δείτε επίσης: «Ρε Φαίη με αγαπάει...»: Συγκλονιστική αποκάλυψη Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχα υποδεχτεί στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί…” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας σοκ στους συνεργάτες του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share