Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Νίκο Μουτσινά: «Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με...»

Τι αποκάλυψε;

27 Ιουλίου 2022 15:02
Σούσουρο με τον Νίκο Μουτσινά: «Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στο περιοδικό Antivirus για τη ζωή του, τη σεξουαλικότητά του αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του όταν της μίλησε για αυτό. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, μιλώντας για τη σεξουαλική του ταυτότητα και την ομοφυλοφιλία, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί coming out του, αλλά και στις σχέσεις που έχει συνάψει με γυναίκες και άνδρες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη «ρευστότητα» της σεξουαλικότητας, για τις πρώτες του ερωτικές εμπειρίες, αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του, όταν της μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Νίκος Μουτσινάς γυαλιά

«Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ σε ερώτηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα και για το πώς αυτοπροσδιορίζεται, ο ίδιος απάντησε: «Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share