Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεπέρασε σύντομα τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγός της

Έκανε νέα αρχή στη ζωή του

27 Ιουλίου 2022 14:50
Ξεπέρασε σύντομα τη Σία Κοσιώνη: Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη, προτού γνωρίσει και ερωτευτεί τον Κώστα Μπακογιάννη, υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη, αν και ο γάμος τους τελικά δεν άντεξε.

Η παρουσιάστρια δε θέλησε ποτέ να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, με τη γνωστή παρουσιάστρια πάντως να έχει το παρελθόν της.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον ζει τον έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο, με στιγμές ευτυχίας μαζί με το γιο τους, με την Κοσιώνη μάλιστα να έχει και εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του, Ντόρα.

Ο άγνωστος γάμος, ο χωρισμός και οι νέες ζωές τους

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποίος είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio».

Η κεντρική παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη καθώς και ο πρώην σύντροφος της, Μιχάλης Λεάνης κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους χώρισαν μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ οι «τονωτικές ενέσεις» που έκαναν στην προσπάθειά τους να σωθεί η σχέση τους, δεν απέδωσαν.

Μιχάλης Λεάνης στον ΣΚΑΪ

Ο Λεάνης, από την πλευρά του, προχώρησε με τη ζωή του. Ασχολήθηκε με την πολιτική, όντας υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, ενώ στις αρχές Ιουνίου του 2018 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στον Πειραιά, έχοντας γυρίσει πια σελίδα στη ζωή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share