Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης: Η σχέση της Νικολέττας Ράλλη με κορυφαίο αθλητή που δε θυμάται κανείς - Χώρισαν ένα «βήμα» πριν από το γάμο

Ο λόγος που τελικά δεν έβαλαν στεφάνι

27 Ιουλίου 2022 14:10
Δεν ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης: Η σχέση της Νικολέττας Ράλλη με κορυφαίο αθλητή που δε θυμάται κανείς - Χώρισαν ένα «βήμα» πριν από το γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέττα Ράλλη είναι σήμερα πανευτυχής στο πλευρό του Μιχάλη Ανδρούτσου, έχοντας με τον επιχειρηματία μία κόρη, τη Σοφία, που είναι δύο ετών, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει περάσει από διάφορες σχέσεις νωρίτερα.

Σε μία εξ αυτών, μάλιστα, η Ράλλη είχε φτάσει μια ανάσα από το γάμο και ήταν αρκετά χρόνια νωρίτερα, αλλά τελικά χώρισαν, προκαλώντας εντύπωση, αν και πρόκειται για μια σχέση που σήμερα ελάχιστοι θυμούνται.

Τελικά έκαναν... airball στη σχέση τους

Η Νικολέττα, που παρεμπιπτόντως φέτος μας χάρισε μια κορυφαία τηλεοπτική στιγμή, ήταν για πολλά χρόνια η επίσημη αγαπημένη του Γιάννη Μπουρούση. Το ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια και χώρισαν τον Μάρτιο του 2010 λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Νικολέττα Ράλλη και Γιάννης Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης και η Νικολέτα Ράλλη είχαν παρά πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και δοκιμασίες στη σχέση τους, είχαν πάρει όμως την μεγάλη απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Αυτή η θυελλώδης σχέση όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2011 ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη Χριστίνα Ψωμιάδη, με την οποία παντρεύτηκε και γεύτηκε την χαρά της πατρότητας. Παράλληλα, αρκετές σχέσεις πέρασαν για την Νικολέττα Ράλλη, όπως ο Γιώργος Μαυρίδης και άλλοι, αν και τώρα δείχνει να ζει τις καλύτερες στιγμές της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share