Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν τη λες... κλασική πεθερά: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με τη μητέρα της Κρίστης Τσολακάκη

Δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες μαζί της

27 Ιουλίου 2022 13:49
Δεν τη λες... κλασική πεθερά: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με τη μητέρα της Κρίστης Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος εκτός αέρα, με τον ίδιο πολλές φορές να δείχνει τον έρωτά του για τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, η οποία μόνο... τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η ίδια, άλλωστε, ήταν γνωστή ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάνατζερ, έχοντας στο πελατολόγιό της την Άννα Βίσση. Έχει, παράλληλα, συγγένεια με τη Σάντρα Βουτσά και, κυρίως, είναι η μονάκριβη κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ.

Η σχέση με τον Χατζηνικολάου και η ομοιότητα με την κόρη της

Όσο για τη σχέση... γαμπρού και πεθεράς; Ο Χατζηνικολάου δε δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την Μπρόγιερ, αλλά σε ένα ταξίδι στην Άνδρο με τη σύζυγο και τα παιδιά του, εκείνη είχε έρθει μαζί τους και ο παρουσιαστής την... αποθέωσε.

«Οικογενειακή εκδρομή στην αγαπημένη Άνδρο, με αρχηγό την υπέροχη γιαγιά μας Μαργαρίτα Μπρόγιερ! Μαγικό νησί!», σχολίασε ο anchorman του ΑΝΤ1, στην φωτογραφία τους τη γεμάτη χαμόγελα.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια από όλα τα στοιχεία της φωτογραφίας, εκτός από την χαρά όλων των μελών της οικογένειας του Νίκου Χατζηνικολάου είναι η απίστευτη ομοιότητα της Κρίστης Τσολακάκη με τη μητέρα της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share