Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μυστικός γάμος μες στο καλοκαίρι για πρωταγωνίστρια του «Σασμού» - Ντύνεται νυφούλα σε ειδυλλιακό μέρος με θέα στο Αιγαίο

Πλησιάζουν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής της

27 Ιουλίου 2022 13:25
Μυστικός γάμος μες στο καλοκαίρι για πρωταγωνίστρια του «Σασμού» - Ντύνεται νυφούλα σε ειδυλλιακό μέρος με θέα στο Αιγαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι, για πολλά ζευγάρια που έχουν προετοιμαστεί αναλόγως, σημαίνει και τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που θα ισχύσει, όπως όλα δείχνουν, και για πρωταγωνίστρια του «Σασμού».

Όπως μεταφέρει και το «Yes Magazine», πλησιάζει η στιγμή που η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη θα ντυθεί νυφούλα, έχοντας επιλέξει ένα υπέροχο μέρος, όπου θα ανταλλάξει τους όρκους της με τον Θανάση Τότσικα. Οι δυο τους έχουν διαλέξει ένα παραμυθένιο σημείο στην Τήνο, με το Αιγαίο να είναι... στο πιάτο τους.

Οι ετοιμασίες και το παραμυθένιο μέρος όπου θα παντρευτούν

Μπορεί το ζευγάρι να επιχειρεί να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, αλλά το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και είναι έτοιμοι να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα. Αυτό οδήγησε και την «Αργυρώ» του «Σασμού» στο να πει το μεγάλο «ναι», όταν σε ένα όμορφο ταβερνάκι ο Τότσικας της έκανε την πρόταση γάμου, λέγοντάς του πως θέλουν να είναι μαζί για πάντα και σε κάθε φουρτούνα.

Yes Magazine Χριστίνα Χειλά Φαμέλη γάμος

Κάπως έτσι, ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο, για να δώσουν παθιασμένα φιλιά, που αποτέλεσαν... τους πρώτους όρκους τους. Έχουν βρει, άλλωστε, το καταφύγιό τους στην Τήνο, την οποία επισκέπτονται συχνά λόγω του εξοχικού, που έχουν εκεί ο αδελφός του Θανάση Τότσικα, Αποστόλης, μαζί με τη Ρούλα Ρέβη.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, επιθυμούν να παντρευτούν στο νησί, το οποίο λατρεύουν, ζώντας στιγμές αξέχαστες. Μπορεί να μην έχουν ορίσει ακόμη ακριβή ημερομηνία γάμου, καθώς τα γυρίσματα της σειράς του Alpha είναι απαιτητικά, ωστόσο η μεγάλη μέρα πλησιάζει και σύντομα οι αγαπημένοι τους... θα φάνε κουφέτα, με τις φήμες μάλιστα να κάνουν λόγο ακόμη και για εγκυμοσύνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share