Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» μεγατόνων: Επανασύνδεση για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα;

«Σας είχα δει στο...»

26 Ιουλίου 2022 18:50
«Βόμβα» μεγατόνων: Επανασύνδεση για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη στον αέρα του Open ήταν ικανή να «φουντώσει» σενάρια επανασύνδεσης για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, τη στιγμή που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό.

Ο τηλεθεατής που την κάλεσε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», αποκάλυψε πως την είχε δει στο παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα. Η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον άκουσε να λέει: «Έχω από το 2007 να σε δω, με τον κ. Καρβέλα που σε είχα δει στο εργοστάσιο των CD. Περιμένω τόσα χρόνια να μιλήσω μαζί σου».

«Εργοστάσιο με CD; Δουλεύετε σε κάποιο στούντιο;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια. «Δούλευα κάποτε σεκιούριτι εκεί και σε θυμάμαι από τότε. Σε παρακολουθώ όλα τα χρόνια», διευκρίνισε ο τηλεθεατής και γέλασε, με την παρουσιάστρια να εξομολογείται μια μεγάλη της εμπειρία.

Η εξομολόγησή της για το δεύτερο γάμο

Η Αννίτα Πάνια μπορεί να έχει ως πιο αναγνωρίσιμη σχέση της εδώ και πολλά χρόνια το γάμο με τον Νίκο Καρβέλα, ωστόσο μετά το διαζύγιό τους, η παρουσιάστρια προχώρησε στη ζωή της κι έχει μια υπέροχη σχέση, την οποία δε διαφημίζει ιδιαίτερα.

Η παρουσιάστρια της late night εκπομπής «Ανοιχτά» εδώ και περίπου έξι χρόνια διατηρεί σχέση με τον δημοσιογράφο και οικονομικό αναλυτή, Νίκο Σαμοΐλη. Τόσο η Αννίτα Πάνια όσο και ο Νίκος Σαμοΐλης αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για το ειδύλλιο που ζουν, ωστόσο πάντα εκφράζονται με τα πιο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Στην Αννίτα θαυμάζω τον αυθορμητισμό της, τη συνέπεια της αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή εδώ και χρόνια» είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Σαμοΐλης για την Αννίτα Πάνια.

Οι δυο τους προσπαθούν να ζουν διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις κοσμικές εξόδους. Βέβαια πριν μερικές μέρες το ζευγάρι έκανε μια εξαίρεση και διασκέδασε στην Άννα Βίσση, με τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού YOU να τους «τσακώνει» για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share