Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πιο ελεύθερη από ποτέ η Κλέλια Ρένεση: Οι διακοπές στη απομονωμένη Γαύδο και το μήνυμα όλο νόημα (photo)

Δείτε τι έγραψε

26 Ιουλίου 2022 15:40
Πιο ελεύθερη από ποτέ η Κλέλια Ρένεση: Οι διακοπές στη απομονωμένη Γαύδο και το μήνυμα όλο νόημα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται στο νησί της Γαύδου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός μέσα από τα social media, έναν προορισμό στον οποίο καταφεύγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι για να γεμίσει της μπαταρίες της.

Τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σταμάτησαν για λίγο καιρό και έτσι βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της Κοραλία.

Δείτε επίσης: Κόλαφος η Κλέλια Ρενέση για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πρωθυπουργός – Δημοσιογράφοι – ΜΜΕ ταΐσατε τα τέρατα με τα όνειρά μας» (photo)

Με αφορμή την παραμονή της εκεί η ηθοποιός θέλησε να περάσει μήνυμα αγάπης προς την φύση.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου.

Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος και αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα.

Αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν και θα είναι πάντα η φύση. Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω!

Μαθαίνω εμένα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου.

Μαθαίνω να μην αντιδρώ σαν αντανάκλαση αλλά να επαναστατώ, να πηγαίνω πάνω απ’ το κύμα.

Κάτω από το δέντρο μου και φέτος αδέλφια, ένα μου μένει να πω.

Είμαστε όλοι παιδιά του ήλιου, με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου. Εκεί που να είσαι απλά εσύ χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο και οτιδήποτε παραπάνω η φύση το ξερνάει στα μούτρα.

Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά, κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας και ησυχάστε.

Φτου ξελευθερία για όλους που λέει κι ο φίλος μου ο Χαίνης», ανέφερε η Κλέλια Ρένεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share