Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιαγιάδες εν δράσει: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τη μαμά, την πεθερά και τις κόρες του (photo)

Οικογενειακές διακοπές!

26 Ιουλίου 2022 14:44
Γιαγιάδες εν δράσει: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τη μαμά, την πεθερά και τις κόρες του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές. Αυτό το γνωρίζετε, μιας και τα άρθρα και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί των ανέμων, δίνουν και παίρνουν. Εκτός από τους δυο τους όμως, στη Μύκονο βρίσκονται και... οι ενισχύσεις. Όπου ενισχύσεις βάλτε τις γιαγιάδες των διδύμων, Ματούλα και Γιώτα.

Δείτε επίσης: Χαρές για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα - Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία

Τόσο η μαμά του Σάκη Τανιμανίδη όσο και της Χριστίνας Μπόμπα, βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι και φροντίζουν τα δίδυμα εγγονάκια τους. Η Φιλίππα και η Αριάνα βρίσκονται στα καλύτερα χέρια όταν δεν τις κρατά στην αγκαλιά ο μπαμπάς ή η μαμά.

Άλλωστε οι μικρές έχουν συνηθίσει τα χάδια και τη φροντίδα των γιαγιάδων τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον λογαριασμό της έχει ευχαριστήσει δημόσια τις δύο γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή της για την πολύτιμη βοήθεια που της δίνουν.

τανιμανίδης γιαγιάδες

Γιαγιάδες εν δράσει

Πριν λίγες ώρες ο Σάκης Τανιμανίδης φωτογράφησε τη μητέρα και την πεθερά του επί το έργον. Όπου "έργον" βάλτε τις βόλτες με το καρότσι. Φυσικά στα φωτογραφικά πλάνα του περήφανου μπαμπά διακρίνονται και τα κορίτσια του, Αριάνα και Φιλίππα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, οι μικρούλες απολαμβάνουν την καροτσάδα με τις γιαγιάδες, όσο ο μπαμπάς τις απαθανατίζει όλες μαζί.

Τροχαίο για τον Σάκη Τανιμανίδη - Χτύπησε με τη μηχανή του (Video)

Για το τροχαίο που είχε μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα social media του. Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι είχε το απόγευμα μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικό βράδυ για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα - Έζησαν την απόλυτη καταστροφή

Όπως περιέγραψε ο ίδιος κάποιος τον χτύπησε, με συνέπεια να προκληθεί ατύχημα. Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. «Μας παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια γιατί μας χτυπήσαν από πίσω. Σε ένα ωραίο σταυροδρόμι δεν υπήρχε κανένας, πήγαινα σιγά σιγά και ακούω ένα… “παααπ” από πίσω μου, λέω τι έγινε; Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω πάθει τίποτα. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Πρώτα απ’ όλα μην αγχώνεστε για τα ασήμαντα, την υγειά σας να έχετε, αυτά είναι αντικείμενα. Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, να είστε καλά, να περάσετε ωραία το υπόλοιπο του καλοκαιριού», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από Instagram Stories.

Δείτε τι ανάρτησε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share