Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Έτσι μοίρασαν την περιουσία τους μετά το διαζύγιο

Τι συμφώνησαν;

26 Ιουλίου 2022 10:51
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Έτσι μοίρασαν την περιουσία τους μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί ν’ αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και αυτό χάρη στα δυο τους παιδιά.

Το πρώην ζευγάρι εκτός από την κοινή του περιουσία δεν έχει να χωρίσει τίποτα και γι’ αυτό αντέδρασαν όταν δημοσιεύματα τους ήθελαν στα μαχαίρια.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Μοιράστηκαν τα παιδιά το Σαββατοκύριακο! Για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό στο φως!

 Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με το Λοιπόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πριν λύσουν και επίσημα τον γάμο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια ήταν παντρεμένοι δεν είχαν αποκτήσει πολλά περιουσιακά στοιχεία. Μάλιστα, όσα χρόνια ήταν μαζί είχαν μοιράσει με τέτοιο τρόπο τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έτσι ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε, πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά τους και δεν θέλουν να διαταραχθεί η ηρεμία τους.

Σύμφωνα μάλιστα με το You, το σπίτι που έμενε το ζευγάρι με τα παιδιά του ανήκε στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου.

Σούσουρο με τον Σταμάτη Μαλέλη: «Πολλούς μπορεί να τους ξενίσει αυτό που θα πω για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είναι...»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και την συνάντηση με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Μεγάλο κανάλι.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου: «Με πείραζε πολύ, γινόμουν Τούρκος! Είναι σαν την κακοποίηση» - Η δήλωση για Ευαγγελάτο (Video)

Γιώργος Λιάγκας

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Μαλέλης εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε έρθει έξω από το γραφείο μου στον ΣΚΑΪ και περίμενε επί μια εβδομάδα να τον δω. Πίστευε πολύ στον εαυτό του. Του έδωσα λοιπόν την ευκαιρία και είδα ότι έχω μπροστά μου ένα ταλέντο. Σε μια εβδομάδα τού έδωσα εκπομπή και τον έριξα στα βαθιά. Πολλούς μπορεί να τους ξενίσει αυτό που θα πω, αλλά θεωρώ ότι ο Λιάγκας είναι πολυτάλαντος. Κάνει πολύ καλά και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ναι, έχει ξεφύγει μερικές φορές. Είναι ταλέντο όμως κι αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε».

«Όποια κριτική και να κάνεις στον Νίκο Ευαγγελάτο, είναι κορυφή. Έγινε το κατάρτι που σήκωσε τον ιστό του MEGA. Να το πούμε κι αυτό γιατί είναι ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τα πρώτα διψήφια στον σταθμό. Όταν ήμασταν στον ΣΚΑΪ, ήμουν αυτός που τον έβγαλε στην τηλεόραση και τώρα στο MEGA ήταν προσωπική μου επιλογή» είπε ακόμη, ο Σταμάτης Μαλέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share