Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός 40 και εκείνη... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Πόσα χρόνια τους χωρίζουν;

26 Ιουλίου 2022 09:44
Αυτός 40 και εκείνη... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι σε μια εκπληκτική τους περίοδο, καθώς αναμένουν... τον πελαργό, για να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού έγιναν γνωστά πριν από λίγο καιρό, ωστόσο οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Κουμπάρα εξ ουρανού: Η Ελένη Μενεγάκη θα βαπτίσει το παιδί του Κουτσόπουλου και της Μιχαλοπούλου

Το ζευγάρι δεν είναι κοντά ηλικιακά, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή διαφορά. Το Athensmagazine.gr μετά από λίγο ψάξιμο βρήκε πως τα χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι είναι 15! Ο γνωστός σεφ είναι γεννημένος το 1982, ενώ η ηθοποιός το 1997.

Με την κοιλιά στο... στόμα: Η εγκυμονούσα Χρύσα Μιχαλοπούλου ποζάρει κάνοντας ηλιοθεραπεία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο σύντροφός της και σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ίδια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ηλιοθεραπεία στο γρασίδι για την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η ηθοποιός και ο διακεκριμένος σεφ, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, περιμένουν αγοράκι. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου διαρκώς ανεβάζει νεα posts αλλά και stories, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share