Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Έλλη Κοκκίνου - Αυτή είναι η ηλικία της

«Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, μητέρα, φίλη, καλλιτέχνης, γυναίκα»

25 Ιουλίου 2022 21:36
Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Έλλη Κοκκίνου - Αυτή είναι η ηλικία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έκλεισε τα 52 της χρόνια και τα γιόρτασε με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης: «Με ενοχλεί η παρουσίασή σου...» - Πανικός με Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε χαμογελαστή με την τούρτα της, βάζοντας ένα κερί με τον αριθμό πέντε και δύο ακόμη μικρά κεράκια. Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή, ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την ευχηθούν για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλλη Κοκκίνου έγραψε: «Άλλος ένας χρόνος πέρασε κι εγώ δέχτηκα ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τις ευχές σας. Σπουδαίο πράγμα να δέχεσαι ευχές από ανθρώπους που δε γνωρίζεις προσωπικά και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους σας. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, μητέρα, φίλη, καλλιτέχνης, γυναίκα! Πιστεύω ότι και φέτος κάτι κατάφερα… Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς! Σας ευχαριστώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ούτε Μπόγρης, ούτε Σχοινάς: Αυτός ο άντρας έριξε στα «πατώματα» την Έλλη Κοκκίνου (photos)

Μπορεί δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου να ήταν με τον Γιώργο Μπόγρη και τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο άλλος ήταν ο άνδρας που την είχε ρίξει στα «πατώματα».

Δείτε επίσης: Απαγορεύεται ρητά: Αυτό το τρόφιμο έβγαλε οριστικά από τη διατροφή της η Έλλη Κοκκίνου για να χάσει κιλά

Σχοινάς Κοκκίνου

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πριν πολλά χρόνια την επεισοδιακή της σχέση με τον Διονύση Σχοινά και τον τελευταίο να κάνει πρόταση γάμου on air στην Καίτη Γαρμπή. Παρ' όλα αυτά, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. . Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί»

Παράλληλα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα από το 2010 έως και το 2017 η τραγουδίστρια ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη, ένα ζευγάρι που συζητήθηκε αρκετά λόγω της ηλικιακής του διαφοράς.

Μπόγρης Κοκκίνου

Όμως, ο άντρας που τη «σημάδεψε» δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2000 και παντρεύτηκαν το 2007. Ένα χρόνο μετά, το 2008, γεννήθηκε ο γιος τους, ενώ το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2010.

Αναμενόμενο ο επιχειρηματίας να αποτέλεσε τη σχέση ζωής της τραγουδίστριας, καθώς μαζί του όχι μόνο έκανε το πιο επίσημο βήμα, αλλά αποφάσισε να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

έλλη κοκκίνου παναγιώτης βασιλειάδης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share