Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπάραξε ο Μάρκος Σεφερλής για το θάνατο του πατέρα του: «Πέθανε μόλις...» - Η στήριξη της Έλενας Τσαβαλιά (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

25 Ιουλίου 2022 17:24
Σπάραξε ο Μάρκος Σεφερλής για το θάνατο του πατέρα του: «Πέθανε μόλις...» - Η στήριξη της Έλενας Τσαβαλιά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος» είχε βρεθεί καλεσμένος πριν λίγο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος συγκλόνισε μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του και τον τρόπο που το έμαθε.

Δείτε επίσης: Τον κάρφωσε κανονικά: "Δεν με ήθελε" - Το άδειασμα της Έλενας Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή

Έτσι έμαθε ο Μάρκος Σεφερλής για τον θάνατο του πατέρα του

«Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά. Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να “φύγει”. Το ήξερε.

Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε εγώ αύριο θα φύγω. Έσπασε το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση.

Aν σας πω πώς το έμαθα… Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό, μου είπαν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι “έφυγε”, άρχισα να κλαίω» εξομολογήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share