Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαζεύονται πολλοί: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε τσαντιστεί και για αυτό σταματήσαμε την συνεργασία μας» (Video)

Ποιος την «κάρφωσε»;

25 Ιουλίου 2022 16:51
Μαζεύονται πολλοί: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε τσαντιστεί και για αυτό σταματήσαμε την συνεργασία μας» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”, ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά αποκάλυψε αν θα βρίσκεται στο επόμενο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν ζούσε η μητέρα μου θα μου έλεγε ποιος νομίζεις πως είσαι, ένας...» (Video)

«Είναι τιμή μου που θα κάνω εξώφυλλο στο Down Town. Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο. Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή».

Μάλιστα ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο πριν από μερικά χρόνια είχε διακοπεί η συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την Άννα Βίσση. Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας».

Αληθινό έπος: Το απίστευτο τσιφτετέλι του Τρύφωνα Σαμαρά που μας έκανε να «κλάψουμε» (Video)

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας», βρέθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Όλγα Πηλιάκη.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που εμφανίστηκε τον χειμώνα και στο «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»… Και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Παράλληλα εκτός από το τσιφτετέλι του Τρύφωνα σαμαρά δείτε άλλο ένα τσιφτετέλι που προκάλεσε... "οργασμό" στην εκπομπή του Παπαδόπουλου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share