Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέγνοιαστη η Δανάη Μπάρκα: Φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα (photo)

Ζηλεύουμε λιγάκι...

25 Ιουλίου 2022 15:38
Ξέγνοιαστη η Δανάη Μπάρκα: Φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να ευχηθεί η Δανάη Μπάρκα και το έκανε με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται σκέψεις και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης: Αμετανόητη Αφροδίτη Λατινοπούλου – Καλεί την Δανάη Μπάρκα να κάνει ιατρικές εξετάσεις και πανηγυρίζει (video)

Αυτή τη φορά, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δίπλα στην πισίνα της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλή εβδομάδα κούκλοι. Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος, όποτε ας πάμε έτσι».

Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, ενώ συχνά δημοσιεύει μηνύματα για να βοηθήσει γυναίκες να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» πρόσφατα μίλησε για τη σχέση της με το κορμί της κι εξήγησε πως δεν αγαπούσε πάντα τις ατέλειές της.

Δείτε επίσης: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και...» - Η on air απάντηση της Δανάης Μπάρκα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα κιλά της (Video)

«Ούτε τώρα είμαι πάντα καλά με το σώμα μου. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας. Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share