Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ημίγυμνη η Καίτη Φίνου: Κάνει ηλιοθεραπεία και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές (photo)

Ξέγνοιαστες στιγμές για την ηθοποιό

25 Ιουλίου 2022 15:27
Ημίγυμνη η Καίτη Φίνου: Κάνει ηλιοθεραπεία και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καλοκαιρινά της μπάνια απολαμβάνει η Καίτη Φίνου και δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες από την παραλία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει να χαλαρώνει κάτω από τον ήλιο ημίγυμνη.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου: «Πασίγνωστος ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Ωστόσο, στη λεζάντα της ανάρτησής της έσπευσε να ξεκαθαρίσει στο κοινό της κάποια πράγματα, προκειμένου να μη διαβάσει σχόλια που δεν θα ήθελε κάτω από τη φωτογραφία της.

«Ανέμελα τεμπέλικα μοναχικά.....το νόημα των διακοπών για μένα.... *μην ρωτήσετε που είμαι....πάντως όχι κάπου για να μου λέτε καλά μπάνια.....Ααα και δεν κολυμπώ χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι ούτε εκθέτω το στήθος μου στον ήλιο......(για να μη διαβάσω πάλι χαζομαρουλες). Καλή εβδομάδα με προσοχή στις τόσο επικίνδυνες μέρες που έχουμε», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου που δημοσίευσε.

Αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή στο σώμα της, καθώς η ηθοποιός δείχνει να έχει χάσει αρκετά περιττά κιλά. Μάλιστα η ίδια σε πρόσφατη δήλωση της αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει δίαιτα, ώστε να αδυνατήσει.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει: «Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram "δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;". Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου. Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια… Κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 και έκοψα αυτά που κάνουν κακό, έκοψα το αλεύρι, τη ζάχαρη και εντελώς τα γαλακτοκομικά. Είμαι στον τέταρτο μήνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share