Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαρές και πανηγύρια στο σπίτι του Σάκη Ρουβά - Η ανάρτηση που τα μαρτύρησε όλα

Δεν το γνώριζε κανείς!

24 Ιουλίου 2022 20:37
Χαρές και πανηγύρια στο σπίτι του Σάκη Ρουβά - Η ανάρτηση που τα μαρτύρησε όλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς μεγάλωσε σε μία σχετικά μεγάλη οικογένεια, καθώς πέρα από τον Απόστολο, έχει ακόμη έναν αδερφό, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Νίκο. Σπάνιες είναι οι φορές που τους βλέπουμε μαζί, ωστόσο είναι πολύ δεμένοι, όπως πολύ δεμένος είναι και με τη μητέρα του, η οποία μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνον σε συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω.

Μάλιστα, ο Νίκος αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο βήμα στη ζωή του και ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Ο μικρός του αδερφός παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο, και αν και ανέφερε πως ήθελε να είναι κρυφό με αποτέλεσμα να το ξέρουν ελάχιστοι, υποσχέθηκε πως θα γίνει και θρησκευτικός και εκεί θα μπορέσουν να γιορτάσουν την χαρά του όλοι μαζί.

Παντρεύτηκε ο αδερφός του Σάκη Ρουβά

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο Facebook, όπου έγραφε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές του γάμου μας !!!! Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς (sorry) Σε λίγους μήνες που θα κάνουμε και τον θρησκευτικό θα είστε καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και φίλοι να γίνει το πράμα όπως πρέπει!!!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share