Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος στο GNTM - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα

H ανάρτηση με το μονόπετρο

24 Ιουλίου 2022 19:22
Γάμος στο GNTM - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές ευτυχίας για την Γκλόρια Ντενίκη, την πρώην παίκτρια του GNTM, που είχε δημιουργήσει "σάλο" με την παραμονή της στο παιχνίδι. Όσο εκείνη βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της και την παρέα τους, εκείνος, ο Αντώνης δηλαδή, της έκανε πρόταση γάμου.

Αυτή την μοναδική στιγμή την απαθανάτισαν οι δικοί τους άνθρωποι και το ανέβασαν στο Instagram, δείχνοντας παράλληλα και το εντυπωσιακό μονόπετρο στα δάχτυλα του μοντέλου, ενώ εξίσου φαντασμαγορικό είναι το γεγονός πως μέσα στη θάλασσα ο σύντροφός της είχε ετοιμάσει να κρεμαστεί πανό με το όνομά της δίπλα από ζωγραφισμένες καρδιές και ένα δαχτυλίδι. Την ίδια στιγμή, ποιές είναι οι δύο παίκτριες θα κάνουν την "έκπληξη" στο reality μόδας.

Η πρόταση γάμου στην παίκτρια του GNTM

Έπεσε η βόμβα στο Star - Ριζικές αλλαγές στο GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή που εντάχθηκε στην ομάδα του GNTM 5, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη διαφορετικότητα, που είναι άλλωστε και η βασική προϋπόθεση για την επόμενη σεζόν, ολοκλήρωσε την συνεργασία της με το κανάλι και τους υπόλοιπους κριτές, αφήνοντας πίσω τις τους επικριτές της, στους οποίους έχει ήδη δώσει μία επική απάντηση.

Οι guest κριτές και οι νέοι coaches του GNTM

Και αυτό, γιατί η ίδια θα βρίσκεται στο σόου ως guest κριτής, ενώ η βασική κριτική επιτροπή είναι η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σωφρονίου. Υπενθυμίζεται, ότι το γνωστό μοντέλο είχε πολλές διαφωνίες με τη Βίκυ Καγια.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας θα παρουσιαστούν και άλλοι διάσημοι στον ρόλο των guest, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία προοριζόταν και ως μόνιμη κριτής.

Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στο κομμάτι του coach. που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Η θέση αυτή δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά θα διπλασιαστεί, αφού οι φήμες θέλουν να έρχονται δύο νέοι "προπονητές", χωρίς βέβαια να είναι γνωστό ακόμα ποιοι θα είναι αυτοί.

 Έπεσε η βόμβα στο Star - Ριζικές αλλαγές στο GNTM

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share