Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένα παιδί για τον Νίκο Μουτσινά: Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής

Η αποκάλυψη για το αν γίνει πατέρας

24 Ιουλίου 2022 15:11
Ένα παιδί για τον Νίκο Μουτσινά: Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να έχει αναφερθεί και στην επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της υιοθεσίας, αναφερόμενος και σε σχέση του.

Η αποκάλυψη του Μουτσινά για το παιδί

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός: «Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, προσθέτοντας πως “μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς, μίλησε από καρδιάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος που θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, για τη γραφειοκρατεία και τις δυσκολίες που έχει μία υιοθεσία και πολύ περισσότερο για μία μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share