Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Περήφανη μητέρα η Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 καλλονές κόρες της παρουσιάστριας! Οι ηλικίες τους και το ύψος τους

Που έμοιασαν;

24 Ιουλίου 2022 14:16
Περήφανη μητέρα η Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 καλλονές κόρες της παρουσιάστριας! Οι ηλικίες τους και το ύψος τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία αγγελούδια, τρεις νεράιδες, τρεις καλλονές! Η Λάουρα και η Βαλέρια βρίσκονται ξεκίνησαν διακοπές και το μάθαμε μέσω Instagram.

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά τελειώνει και ο Γιάννης Λάτσιος απολαμβάνει τις τελευταίες του μέρες με την καλύτερη παρέα. Ο λόγος φυσικά για τις δύο κόρες του, τις οποίες απέκτησε από τον γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο ίδιος βρίσκεται στη Λακωνία μαζί με τη 16χρονη Λάουρα και τη 13χρονη Βαλέρια, στις οποίες έχει τεράστια αδυναμία.

Μπαμπάς και κόρες το βράδυ της Παρασκευής το έριξαν έξω και απόλαυσαν το δείπνο τους δίπλα στη θάλασσα.

Ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε στα instastories μια φωτογραφία από το γεύμα τους και έκανε tag τα ονόματα των δυο κοριτσιών.

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη για να τιμήσει κι εκείνη με την σειρά της τη Γιορτή της Μητέρας.

Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 18χρονου Άγγελου, της 16χρονης Λάουρας, της 13χρονης Βαλέριας και της 6χρονης Μαρίνας. Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την αγάπη της στα παιδιά της όμως το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί, τόσο με τη μητέρα όσο και τα τέσσερα παιδιά της και έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα σε όλες τις μητέρες.

Ελένη Μενεγάκη: Οι 3 καλλονές κόρες της παρουσιάστριας! Οι ηλικίες τους και το ύψος τους

«Την μαμά μου την χόρτασα στα “σ’αγαπώ μαμά”…. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ’ εκείνα, 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ… ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω… Αγάπη, αγάπη, αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά… αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια!Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω… μαμά μου σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου… σ’ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά… μανούλες της καρδιάς… μανούλες της κοιλιάς! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share