Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μέσα στην πολυτέλεια: Αυτό είναι το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο (photos)

Με πισίνα και τεράστια βεράντα

22 Ιουλίου 2022 23:47
Μέσα στην πολυτέλεια: Αυτό είναι το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν νοικιάσει ένα απίθανο σπίτι στη Μύκονο. Το ζευγάρι βρίσκεται εκεί και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βαφτίσεις των διδύμων τους.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα - Αποκάλυψε πώς τα πάνε οι δίδυμες κόρες της μεταξύ τους

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Αριάνα και η Φιλίππα έκλεισαν έναν χρόνο ζωής και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο νησί των ανέμων όλοι μαζί.

σπίτι Τανιμανίδη μύκονος

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξαν το νησί της Μυκόνου γι΄αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους και μαζί με τις προετοιμασίες συνδύασαν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Και οι δύο είναι πολύ δημοφιλείς στα social media και μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

μπόμπα σπίτι μύκονος

Έτσι λοιπόν, ανάμεσα σε όλα, είδαμε και κάποια στιγμιότυπα από το σπίτι που νοίκιασαν το οποίο είναι πολυτελές και άνετο και διαθέτει πισίνα και φυσικά μια υπέροχη βεράντα.

Τροχαίο για τον Σάκη Τανιμανίδη - Χτύπησε με τη μηχανή του (Video)

Για το τροχαίο που είχε μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα social media του. Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι είχε το απόγευμα μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικό βράδυ για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα - Έζησαν την απόλυτη καταστροφή

Όπως περιέγραψε ο ίδιος κάποιος τον χτύπησε, με συνέπεια να προκληθεί ατύχημα. Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. «Μας παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια γιατί μας χτυπήσαν από πίσω. Σε ένα ωραίο σταυροδρόμι δεν υπήρχε κανένας, πήγαινα σιγά σιγά και ακούω ένα… “παααπ” από πίσω μου, λέω τι έγινε; Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω πάθει τίποτα. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Πρώτα απ’ όλα μην αγχώνεστε για τα ασήμαντα, την υγειά σας να έχετε, αυτά είναι αντικείμενα. Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, να είστε καλά, να περάσετε ωραία το υπόλοιπο του καλοκαιριού», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από Instagram Stories.

Δείτε τι ανάρτησε



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share