Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κόβει» την ανάσα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Ρόδο για surfing ο τραγουδιστής (Video)

Το βίντεο που ανέβασε στα social media

22 Ιουλίου 2022 22:53
«Κόβει» την ανάσα ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Ρόδο για surfing ο τραγουδιστής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μια απαιτητική χρονιά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνδυάζει την χαλάρωση με την περιοδεία του και ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει τη θάλασσα της Ρόδου, κάνοντας σέρφινγκ.

Δείτε επίσης: Τα «γκρέμισε» όλα ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο γάμο του αδελφού του - Ξεσήκωσε τους πάντες (Video)

Στο βίντεο που ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής του γράφει με χιουμοριστική διάθεση: «Σερφερ-λής», προσθέτοντας δίπλα ένα emoji με γέλια.

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο για τον τραγουδιστή, αφού εκτός από τις προγραμματισμένες του συναυλίες, έδωσε το «παρών» και στον γάμο του αδερφού του, Παύλου, όπου και τραγούδησε στο γλέντι μετά το μυστήριο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Νέα σελίδα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τον χωρισμό: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στο πλευρό του!

Όχι όχι κορίτσια μου μη μας παρεξηγείτε και πάνω από όλα μην ταράζεστε, ελεύθερος για μια ζωή δεν τραγουδάει; Ελεύθερος είναι ακόμα στην προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού πρόσφατα αποκάλυψε πως χώρισε. Εμείς σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μιλήσουμε για την επαγγελματική.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φέτος αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα διασκέδασης. Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν και πάλι φέτος στην πίστα, αυτή τη φορά σε εκείνη του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share