Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό από το "Είσαι το ταίρι μου" είναι "φτυστός" ο γιος του Χατζηνικολάου!

Αδιανόητο - Θα πάθετε πλάκα!

22 Ιουλίου 2022 21:45
Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μείναμε άφωνοι όταν συνειδητοποιήσαμε, ότι ο μεγάλος γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, μοιάζει με ηθοποιό από τη σειρά "Είσαι το ταίρι μου". Ενώ μήπως ξέρετε ποια είναι η καταγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε, όσα δε ξέρετε για τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1!

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Ant1, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, με τον γιο του Πάνο. Ο γιος του, καρπός του έρωτα του με την πρώην σύζυγο του Έλενα Κατρίτση, που γεννήθηκε το 1994, έγινε 25 ετών και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

"Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!" έγραψε ο περήφανος πατέρας!

Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό από το 'Είσαι το ταίρι μου' είναι 'φτυστός' ο γιος του Χατζηνικολάου!

Και η αλήθεια είναι, πως όταν είδαμε την φωτογραφία, το μυαλό μας πήγε σε ένα ηθοποιό από τη σειρά του Mega. Με ποιον πιστεύουμε ότι μοιάζει ο Πάνος Χατζηνικολάου;

Μα φυσικά με τον... Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν; Δείτε την φωτογραφία:

Δεν φαντάζεστε με ποιον ηθοποιό από το 'Είσαι το ταίρι μου' είναι 'φτυστός' ο γιος του Χατζηνικολάου!

Έσκασε ανακοίνωση από τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τις δικές του ευχές για το Πάσχα, θέλησε να δώσει ο αγαπημένος Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχήθηκε με μια φωτογραφία που μας έκανε να "λιώσουμε".

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, όπως και όλοι μας, πέρασε ένα διαφορετικό Πάσχα στο σπίτι. Ωστόσο, είχε δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα που τον κάνουν χαρούμενο. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η σύζυγός του Κρίστη Τσολακάκη, την οποία και λατρεύει, όπως έχουμε δει πολλές φορές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του Instagram του, είπε "Χριστός Ανέστη" σε όλο τον κόσμο, με μια φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιά με τη σύζυγό του. Η φωτογραφία αυτή είναι από το παρελθόν, ενώ οι δυο τους δείχνουν ευτυχισμένοι. "Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Με υγεία! Και του χρόνου να ανταμώσουμε στις εκκλησιές μας!", έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share