Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Πανικός με την υγεία της μετά την ακύρωση των συναυλιών – Τι λέει η ίδια

Τι συμβαίνει;

22 Ιουλίου 2022 21:46
Ελένη Φουρέιρα: Πανικός με την υγεία της μετά την ακύρωση των συναυλιών – Τι λέει η ίδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανησυχία στις τάξεις των θαυμαστών και φίλων της Ελένης Φουρέιρα προκάλεσε η είδηση ακύρωσης όλων των καλοκαιρινών συναυλιών της για λόγους υγείας.

Αν και η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο μόλις την Πέμπτη 21/07 ανακοινώθηκε η ακύρωση συναυλίας της στην Κύπρο…

Παράλληλα, την είδηση ακύρωσης συναυλίας της γνωστοποίησαν οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στις 30 Ιουλίου.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η ίδια η Ελένη Φουρέιρα ακόμα δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση, ενώ η τελευταία της φωτογραφία στο instagram ήταν για την προώθηση ενός μοντέλου κινητού.

«Τρέλανε» τους θαυμαστές της η Ελένη Φουρέιρα με την κορμάρα της - Η ολόγυμνη φωτογραφία που έφερε αναστάτωση

Η Ελένη Φουρέιρα έχει θεϊκό κορμί και αυτό το έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν λίγη ώρα όμως ακόμη μια ανάρτηση της, έβαλε "φωτιά" στο προφίλ της.

Η τραγουδίστρια θέλοντας να ανακοινώσει πως σε λίγες ημέρες θα βγει το νέο της άλμπουμ, πόζαρε ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν και να την αποθεώσουν για ακόμη μια φορά. Η Φουρέιρα διαθέτει ένα τέλειο σώμα με άψογες αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές.

Δείτε τη φωτογραφία στο...youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share