Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναστάσης Ζήσης: Κανένας Λευτέρης Πανταζής - Αυτός είναι ο σύντροφός της Ζώζα Μεταξά (photos)

Μετρούν χρόνια σχέσης

22 Ιουλίου 2022 20:12
Αναστάσης Ζήσης: Κανένας Λευτέρης Πανταζής - Αυτός είναι ο σύντροφός της Ζώζα Μεταξά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζώζα Μεταξά είναι στα... καλύτερά της, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αναστάση Ζήση, με τον οποίο και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η πανέμορφη ηθοποιός "λάμπει" στα 49 της χρόνια, κάτι που φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και δημοσιεύει πολύ συχνά.

ζήσης μεταξά

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερες και πλημμυρισμένες από χαρά, μιας και η Ζώζα Μεταξά πάντρεψε την κόρη της, Κόνι Μεταξά, στην Κρήτη, με τον Μάριο Καπότση, όπου και ήταν ζευγάρι με την κόρη της τα τελευταία χρόνια. Η πανέμορφη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει εστιάσει στα επαγγελματικά της και η αλήθεια είναι ότι προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.

αναστάσης ζήσης ζώζα μεταξά

Ωστόσο, με μια πρόχειρη ματιά στα social media της αντιληφθήκαμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αναστάση Ζήση, με τον οποίον και ταιριάζουν πάρα πολύ. Το ζευγάρι έχει κάνει πολλά ταξίδια μαζί, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι τα κοινά τους φωτογραφικά κλικ είναι απίθανα!

Λευτέρης Πανταζής: Το γλέντησε με τους συμπέθερους μετά τον γάμο της Κόνι με τον Καπότση!

Το γεγονός του σαββατοκύριακου ήταν αδιαμφισβήτητα ο γάμος του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά στα Χανιά, από όπου κυκλοφόρησε πλούσιο υλικό με κάθε λεπτομέρεια για τη λαμπερή τελετή και το μετέπειτα γλέντι. Οι διακοπές από ότι φαίνεται συνεχίζονται στην Κρήτη, αφού ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής ,που έντυσε και μουσικά το γαμήλιο πάρτυ, ανέβασε φωτογραφίες με τους συμπεθέρους, από την παραλία.

Νωρίτερα είδαμε και τις ευχές της πρώην συζύγου του και μητέρας της Κόνι, Ζώζας Μεταξά για τον γάμο του ζευγαριού. Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μια λιτή ανάρτηση...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share