Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ατύχημα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Τι έπαθε ο παρουσιαστής;

22 Ιουλίου 2022 18:39
Ατύχημα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – Ποια η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα αποχαιρέτισαν πριν λίγες μέρες με δάκρυα στα μάτια το τηλεοπτικό κοινό.

Το ζευγάρι πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν με σκληρή κριτική και σε πολλές περιπτώσεις άσχημα σχόλια.

Τώρα που η χρονιά ολοκληρώθηκε μπορούν να απολαύσουν το καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά τους.

Δυστυχώς ένα ατύχημα που υπέστη ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν τους άφησαν να χαρούν την ανεμελιά της εποχής.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τον τσίμπησε μία σφίγγα στη γλώσσα και ενώ αρχικά το θεώρησε αστείο, έφτασε σε σημείο να μη την αισθάνεται με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο φαρμακείο. Ευτυχώς, η ιστορία είχε αίσιο τέλος και ο παρουσιαστής το αντιμετώπισε με χαμόγελο.

«Με τσίμπησε μία σφίγγα στη γλώσσα, ναι στη γλώσσα και ενώ στην αρχή το πήρα στην πλάκα, όταν άρχισε να πρήζετε και να πετρώνει πήγα σε φαρμακείο(όπως μου είπε ο γιατρός),να κάνω κορτιζόνη…Ρε παιδιά η φαρμακοποιός δε μου έκανε την ένεση με τίποτα…Ευτυχώς ήταν η φίλη μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αποκαλύψεις Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν έχουμε κάνει...» (Video)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα μίλησαν στην εκπομπή STATUS του καναλιού Astra και στον Κωνσταντίνο Καμέα για τα σχέδιά τους την επόμενη σεζόν και αν θα τους βρει στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Ενώ, σπαρακτική ήταν η αποκάλυψή της για το πρόβλημα υγείας της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλήσεις, που σε καλούν να μιλήσεις, που σου προτείνουν και είτε αποδέχεσαι είτε δεν αποδέχεσαι»!

Η Νάταλι Κάκκαβα ανέφερε: «Με τον ΣΚΑΪ το συμβόλαιό μας είναι 1+1, οπότε, φυσικά, προτεραιότητα έχει η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι είναι το κανάλι, το οποίο μας εμπιστεύθηκε και μάλιστα σε δύο πολύ σπουδαία πρότζεκτ. Η προτεραιότητά μας είναι και νομικά και ηθικά να μιλήσουμε με τον ΣΚΑΪ»!

Ο Γρηγόρης πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχουν συζητήσεις, καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ τιμητικό και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share