Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Η περίεργη εξαφάνισή του και η σχέση με τη Γαία Μερκούρη

Η κίνηση που θορύβησε τους πάντες

22 Ιουλίου 2022 17:12
Ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Η περίεργη εξαφάνισή του και η σχέση με τη Γαία Μερκούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο απολαμβάνει ο Άγγελος Λάτσιος.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου βρίσκεται στο αγαπημένο ησυχαστήριό της διάσημης μητέρας του και απολαμβάνει τα όμορφα Άχλα με την παρέα του.

Δείτε επίσης: «Αντίγραφο» ο Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου από την εποχή που ήταν φοιτητής το επιβεβαιώνει!

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο στιγμές από την ζωή του, όσο και πολλές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, η «εξαφάνισή» του από τα social media έχει προκαλέσει ανησυχία στους ακόλουθούς του, καθώς από κει που δημοσίευε καθημερινά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξαφνικά τις τελευταίες περίπου 10 μέρες, παραμένει άφαντος και εξαφανισμένος.

Η Ελένη Μενεγάκη, βέβαια, δεν έχει αναφέρει κάτι, οπότε στην υγεία του είναι μια χαρά κι απλώς απολαμβάνει όπως φαίνεται τις διακοπές του, μακριά από το κινητό και τον χώρο του διαδικτύου.

Ξετρελαμένος με την... νύφη του ο Ματέο Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη που προκάλεσε ταραχή

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Άνδρο, με το ζευγάρι να μένει στο υπέροχο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, στον οποίο ανήκει και το ξενοδοχείο Όναρ.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με κορωνοϊό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και πολλές τραγωδίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως ήδη έχει κάνει πολύς κόσμος, έτσι και Γαία με Άγγελο αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα για να είναι δίπλα από το τη θάλασσα.

Όπως είναι γνωστό, ο Ματέο Παντζόπουλος χειρίζεται τον λογαριασμό του ξενοδοχείου Onar στο Instagram. Χθες λοιπόν (5/7) δημοσίευσε μια φωτογραφία... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share