Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα πέταξε όλα η Αθηνά Οικονομάκου: Με μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (Video)

Η εμφάνιση που συζητήθηκε

22 Ιουλίου 2022 16:41
Τα πέταξε όλα η Αθηνά Οικονομάκου: Με μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει διακοπές στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, και τα δύο τους παιδιά. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας κεντρίζει τα βλέμματα στις παραλίες που εμφανίζεται με την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Αθηνά Οικονομάκου: Διέρρευσε "απαγορευμένο" βίντεο!

Η πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα σε παραλία του νησιού κέντρισε όλα τα βλέμματα, καθως επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία της Αγίας Αννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Πατέρας για τρίτη φορά ο Φίλιππος Μιχόπουλος; Το αινιγματικό σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου (photo)

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς της, τα παιδιά της και το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε επίσης: Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Αθηνά Οικονομάκου: Γι' αυτή τη γυναίκα την άφησε στα «κρύα του λουτρού» ο Ησαΐας Ματιάμπα (photos)

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο και θέλησε να πραγματοποιήσει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ακολουθών της.

Η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε από έναν ακόλουθο της αν θα ήθελε να αποκτήσει και ένα τρίτο παιδάκι με την ίδια να μην αποκλείει το γεγονός.

«Προς το παρόν όχι αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Δεν μπορώ να φανταστώ, νομίζω, ότι σε λίγα χρόνια δεν θα μυρίζω κάποιο μπεμπάκι… Θα δούμε», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου:

Αθηνά Οικονομάκου τρίτο παιδί

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το περιστατικό στο γάμο τους που «θάφτηκε» από όλους!

άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2018. Η ηθοποιός, σχεδόν έναν χρόνο μετά, αποκάλυψε ότι ένα γεγονός που φαινόταν... καταστροφικό τελικά βοήθησε στον γάμο της! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share