Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ερωτευμένοι σαν έφηβοι: Δείτε τι κάνουν κάθε πρωί η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά! (photo)

Μπορούμε να πούμε ότι ζηλεύουμε λίγο...

21 Ιουλίου 2022 13:03
Ερωτευμένοι σαν έφηβοι: Δείτε τι κάνουν κάθε πρωί η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν το ήσυχο πρωινό τους μέχρι να … ξυπνήσουν τα παιδιά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με μια φωτογραφία στο instagram θέλησε να κάνει μια διαφημιστική ανάρτηση για να προωθήσει ένα brand με σερβίτσια και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πως απολαμβάνει το πρωινό του παρέα με τη σύζυγό του, στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού τους στην ανατολική Αττική.

Δείτε επίσης: «17 χρόνια μαζί και δεν είχε...» - Μίλησε ευθέως για τη σχέση με τον Σάκη Ρουβά ο Ηλίας Ψινάκης

«Κυριακάτικο πρωινό οι δυο μας… για λίγο βέβαια, μέχρι να ξυπνήσουν τα παιδιά!» έγραψε ο Σάκης στη λεζάντα και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Έχουμε τέτοια σχέση που...» - Το έκανε γνωστό δημόσια η Κάτια Ζυγούλη για τη μητέρα του Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν περάσει 19 χρόνια μιας υπέροχης πορείας μαζί, με τους δύο να είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με ένα τελευταίο κοινό τους μήνυμα να συζητείται.

Η συγκεκριμένη οικογένεια όσο περνούν τα χρόνια ενώνεται ακόμη περισσότερο! Μάλιστα, το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του Σάκη Ρουβά και πεθερά της, Άννα Μαρία, αποκαλύπτοντας πως την αισθάνεται πολύ κοντά της.

Η παραδοχή της Κάτιας για τη σχέση με την Άννα Μαρία

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου.

Βοηθάει ο Σάκης στις δουλειές του σπιτιού: Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα. Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! “Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”

Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχαρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share