Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Περάσαμε μια δραματική νύχτα" - Ανατριχιάζει η Ελεονόρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη

Όσα είπε για τις δύσκολες ώρες με τις φλόγες

20 Ιουλίου 2022 17:47
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν το βράδυ της Τρίτης 19/7 χιλιάδες συνάνθρωποι βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς τα σπίτια τους με κίνδυνο να καταστρέψει όχι μόνο τους κόπους μιας ζωής αλλά και να καούν οι ίδιοι.

Μεταξύ αυτών και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μένει στην Πεντέλη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, πέρασαν την δυσκολότερη νύχτα της ζωής τους, αφού έβλεπαν τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς το σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια αφού δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκινημένη από το μεγάλο ενδιαφέρον που δέχτηκε.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό ττο ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για την σκέψη σας και τον ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους όσους δοκιμάζονται και σε όλους όσους δίνουν την μάχη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

'Περάσαμε μια δραματική νύχτα': Ανατριχιάζει η Ελεοονόρα Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share