Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αργοσβήνει» η Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό τέλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την «επανασύνδεση»

Έκανε unfollow τον σύντροφό της

19 Ιουλίου 2022 18:27
«Αργοσβήνει» η Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό τέλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την «επανασύνδεση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι ξανά μαζί αλλά τα τελευταία δεδομένα μάλλον τις διαψεύδουν.

Η παρουσιάστρια είχε αφήσει να διαρρεύσει στο περιβάλλον της ότι υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης αλλά τελικά οι προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν.

Οι τελευταίες κινήσεις της Κατερίνας Καινούργιου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα για οριστικό τέλος. Το πρώην ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και θα περάσουν τελικά χώρια αυτό το καλοκαίρι.

Το Instagram ήταν αυτό που πρόδωσε τις προθέσεις της ξανθιάς καλλονής και έδειξε ότι η ρήξη είναι δεδομένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει νέα σελίδα στη ζωή της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί αλλά και να έχει στο προφίλ του την κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν κάνει στην Ιταλία.

unfollow Καινούργιου Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας.

Το τελευταίο διάστημα, είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση πως ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει.

Τα κατάφερε η Κατερίνα Καινούργιου - Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια!

Ήρθε ανανεωμένη, πιο super από ποτέ και αγαπήθηκε πολύ! Η «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου, παρουσίασε το πιο super, φρέσκο, χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό. Η Κατερίνα και η ομάδα της κράτησαν συντροφιά κάθε πρωί στους τηλεθεατές με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες, θέματα της επικαιρότητας και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz.

Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.

Δείτε επίσης: Επανασύνδεση και γάμος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη για την Κατερίνα Καινούργιου; Η φωτογραφία που... τους πρόδωσε

Κατερίνα Καινούργιου τηλεθέαση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share