Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάνος Βλάχος: «Βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια... Τι κι αν είσαι βιαστής...» - Το καυστικό τραγούδι για την αποφυλάκιση Λιγνάδη (Video)

«Τι κι αν καταδικαστείς ένα πράγμα σε γλιτώνει... οι φίλοι σου να είναι γόνοι»

19 Ιουλίου 2022 13:53
Πάνος Βλάχος: «Βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια... Τι κι αν είσαι βιαστής...» - Το καυστικό τραγούδι για την αποφυλάκιση Λιγνάδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε μορφής είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον καλλιτεχνικό κόσμο για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου υπέρ της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη παρά το γεγονός ότι ήταν το ίδιο δικαστήριο που τον καταδίκασε λίγο νωρίτερα σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Μετά τα πανό «Βιαστής είναι» σε παραστάσεις και συναυλίες, με τελευταία αυτή του Θανάση Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Δευτέρας, και το κείμενο-φωτιά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την απόφαση του δικαστήριου, ήρθαν και τα τραγούδια.

Ο λόγος για το τραγούδι που έγραψε, συνέθεσε και ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος προκειμένου να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι στίχοι του Πάνου Βλάχου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «γροθιά στο στομάχι» και αποτυπώνουν την οργή των πολιτών για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου:

«Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς ένα πράγμα σε γλιτώνει: οι φίλοι σου να είναι γόνοι»

Κόλαφος η Κλέλια Ρενέση για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πρωθυπουργός – Δημοσιογράφοι – ΜΜΕ ταΐσατε τα τέρατα με τα όνειρά μας»

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρενέση έλαβε θέση για την αποφυλάκιση του καταδικασθέντα για βιασμό Δημήτρη Λιγνάδη και επικεντρώθηκε στις ευθύνες της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη που τον διόρισε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια… Πρωθυπουργός – δημοσιογράφοι – ΜΜΕ θα σας θυμάται ιστορία ως το παρεάκι που τάιζε τα τέρατα με τον φόβο και τα όνειρα μας»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share