Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Κιμούλης: Μηνύσεις κατά της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού - «Στραφήκαμε εναντίον των ηθικών αυτουργών»

Εναντίον 7 συνολικά ατόμων κινήθηκε ο ηθοποιός

19 Ιουλίου 2022 11:24
Γιώργος Κιμούλης: Μηνύσεις κατά της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού - «Στραφήκαμε εναντίον των ηθικών αυτουργών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κιμούλης προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις εναντίον των ηθοποιών Ζέτας Δούκα και Δώρας Χρυσικού καθώς και κάποιων γιατρών. Παράλληλα, αγωγή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) έκανε ο Γιώργος Κιμούλης μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου και ζητά 200.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα», ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες.

«Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού»

Μηνύσεις κατά της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού από τον Γιώργο Κιμούλη

«Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μυνήσεις» συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στην ενημερωτική εκπομπή Alpha Τώρα.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Καρφώνει» τον Γιώργο Κιμούλη - «Πόσο ανόητο είναι...»

Στο «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν καλεσμένη η Ευδοκία Ρουμελιώτη και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Κιμούλη και τις αγωγές που έκανε σε συναδέλφους της.

«Περιμένω τη συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος κι όταν βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου που έχουν περάσει από τη δική τους πλευρά, λες εντάξει τι περιμένω τώρα εγώ. Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάποια μήνυση. Ίσως ο κ. Κιμούλης θεώρησε ότι βγήκε προς τα έξω από τη Ζέτα Δούκα και κινήθηκε από εκείνη» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Το συνειδητοποίησα τώρα που μεγάλωσα. Πόσο ανόητο είναι αυτό που πέρασα από αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη πρέπει να βγάζεις και να δώσεις για τους συναδέλφους που βγήκαν στο θέατρο. Δεν έχει νόημα αυτό που συνέβη… Προς το τέλος τον ρώτησα γιατί το είχα απορία. Για ποιο λόγο όλο αυτό; Δεν πήρα κάποια απάντηση» συμπλήρωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share