Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ράγισε» καρδιές η Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Τι αποκάλυψε για το χαμό του;

18 Ιουλίου 2022 14:40
«Ράγισε» καρδιές η Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια, όμως η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν ξεχνάει ποτέ τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Γονείς της είναι ο αείμνηστος γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος και η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου, ενώ νονοί της είναι οι ηθοποιοί Βασίλης Μαυρομάτης και Λίλα Καφαντάρη.

Σε παλιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πρατάνο η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η απώλεια του πατέρα της

Η Μπάγια έχασε τον πατέρα της, Ρενέ Αντωνόπουλο, στα 17 της. «Ήταν δύο χρόνια άρρωστος. Ήμασταν προετοιμασμένες με τη μητέρα μου για το μοιραίο. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς. Ειδικά ο πρώτος χρόνος μετά την απώλεια ήταν πολύ βαρύς» λέει. Στο διάστημα της ασθένειας του πατέρα της δέθηκε ακόμη περισσότερο με τη μητέρα της, καθώς είναι και μοναχοπαίδι, και μαζί προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. «Ήμουν καλομαθημένη. Ο πατέρας μου μου είχε τρομερή αδυναμία και αγάπη. Ήταν δύσκολο και επίπονο, αλλά εκείνος με είχε μάθει να είμαι δυνατή και μου είχε διδάξει πως πάντα πρέπει να προχωράς παρακάτω. Οπότε το πάλεψα» λέει η Μπάγια. «Με τη μαμά είμαστε κοντά ηλικιακά και δουλεύουμε μαζί στο ατελιέ της. Η απώλεια μας ένωσε περισσότερο» λέει για τη μητέρα της, που διευθύνει τον οικογενειακό οίκο μόδας Αtelier Rene. Η περίπτωση η μητέρα της να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της με κάποιον άλλον άντρα δεν φαίνεται να την τρομάζει. «Αρκεί να είναι ευτυχισμένη» μου τονίζει.

«Πυροβόλο» η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης νομίζω ότι το χαίρεται...»

O Γιώργος Παπαδάκης σε παλιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι χαίρεται να βλέπει την επαγγελματική εξέλιξη που έχουν όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το πλευρό του.

Δείτε επίσης: «Έχω καταγωγή από την...»: Αποκάλυψη της Μπάγιας Αντωνοπούλου - Δε φαντάζεστε τη χώρα

Για το θέμα ρωτήθηκε σχετικά η Μπάγια Αντωνοπούλου της οποίας η αποχώρηση από το «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν επεισοδιακή και είχε συζητηθεί πολύ στα media. Η ίδια απάντησε ως εξής: «Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουμε περάσει από το Καλημέρα Ελλάδα. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι μια ιστορική εκπομπή και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μοναδικός στο είδος του και νομίζω ότι το χαίρεται κι αυτός που προχωράμε όσοι βρεθήκαμε στο πλευρό του. Οπότε θεωρώ πολύ λογικό καλά κάνει και το λέει».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share