Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τραγικό: Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή ο Γιώργος Λιάγκας! (Video)

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

18 Ιουλίου 2022 12:21
Τραγικό: Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από βουλευτή ο Γιώργος Λιάγκας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία σοκαριστική καταγγελία είχε προχωρήσει πριν περίπου έναν χρόνο ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας σχετικά με ένα παλαιότερο περιστατικό.

Δείτε επίσης: «Ρε Φαίη με αγαπάει...»: Συγκλονιστική αποκάλυψη Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχα υποδεχτεί στο Πρωινό μέσω Skype τον γνωστό ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στην Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί…” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, προκαλώντας σοκ στους συνεργάτες του.

Δείτε το βίντεο

Ούρλιαζε στη μέση του δρόμου η Φαίη Σκορδά: Σε κατάσταση αμόκ ο Γιώργος Λιάγκας

Μια προσωπική της εμπειρία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό η Φαίη Σκορδά, η οποία σχολίασε αντίστοιχη μαρτυρία της Μαίρης Συνατσάκη, που «πυροδότησε» κόντρα της με τον Κώστα Τσουρό, όπως και την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, τότε δεν είχε αντιδράσει καθόλου ψύχραιμα, ενώ ξεκαθάρισε πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share