Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου: Βουρκωμένες και ντυμένες στα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία (photos)

Δεν ξεπερνιέται ο χαμός του

17 Ιουλίου 2022 14:03
Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου: Βουρκωμένες και ντυμένες στα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 σκορπίζοντας τη θλίψη στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, και την αγαπημένη τους κόρη, Μαρία.

Πλήθος κόσμου, αγαπημένων φίλων και συγγενών, συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Η λατρεμένη του σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου, με τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες, έφθασαν πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, που άφησε ιστορία με τα τραγούδια του.

Ντυμένες στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό η Άντζελα και η Μαρία τίμησαν τη μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου, που εδώ κι έναν χρόνο έφυγε από κοντά τους.

Δείτε φωτογραφίες:

μνημόσυνο Τόλη Βοσκόπουλου

μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου γκερέκου

Ήταν τελείως άγνωστο: Το τηλέφωνο της Ζωής Λάσκαρη στην Άντζελα Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε τα συναισθήματα που είχε η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Δείτε επίσης: «Γολγοθάς» με την κληρονομιά του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πνιγμένη» στα χρέη και καταρρακωμένη η Άντζελα Γκερέκου

«Η μητέρα μου τον είχε αγαπήσει πάρα πολύ τον Τόλη. Το είχε εκμυστηρευτεί σε εμένα, γιατί με τον μπαμπά δεν τα συζητούσαν αυτά. Με τα χρόνια δεν είχαν κρατήσει επαφή, αλλά όταν έμαθε για κάποια προβλήματα υγείας που είχε, πήρε αμέσως τηλέφωνο την Άντζελα Γκερέκου, τη γυναίκα του Τόλη. Όχι τον ίδιο. Τέτοιος άνθρωπος ήταν η μαμά μου. Ήξερε να σέβεται τους ανθρώπους» τόνισε στο People.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share