Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»

«Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι...»

17 Ιουλίου 2022 13:28
Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει σκεπάσει το ελληνικό βόλεϊ καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 μόλις ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση αυτή, προκάλεσε θλίψη και στη Βίκυ Χατζηβασιλείου καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας εκτός από στενός της φίλος ήταν και κουμπάρος της.

Η ίδια θέλοντας να τον αποχαιρετήσει δημοσίευσε ένα άρθρο με την τραγική είδηση στον λογαριασμό της στο facebook και έγραψε:

«Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος? Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…»

Παράλληλα, για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο είχε μιλήσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Καταπέλτης η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έδωσε «στεγνά» τον Νίκο Χατζηνικολάου - «Ήταν επιλογή του να με βάλει...»

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ πριν μερικούς μήνες και φυσικά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «Πάμε Πακέτο», το project το οποίο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

Δείτε επίσης: Ελάχιστοι το γνωρίζουν για την Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή τη δουλειά κάνει η σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως: «Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου την «έβαλε» απέναντι από το «Παρά Πέντε»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share