Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Μαρία Ηλιάκη - Το αινιγματικό σχόλιο για Μουτσινά και Καινούργιου (photos)

«Κανείς δεν πέρασε ωραία φέτος στην τηλεόραση»

17 Ιουλίου 2022 11:53
Σούσουρο με τη Μαρία Ηλιάκη - Το αινιγματικό σχόλιο για Μουτσινά και Καινούργιου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σχόλιό της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν άφησε η Μαρία Ηλιάκη στα social media. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A, μέσα από το προφίλ της στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Μαρία Ηλιάκη: «Μέχρι να δω το φύλο του μωρού ήμουν σίγουρη ότι δεν...»

Ένας από τους χρήστες της πλατφόρμας ρώτησε τη Μαρία Ηλιάκη αν πέρασε καλά στην εκπομπή, όπου συμμετείχε φέτος, το «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου. Στην ερώτηση, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε ότι: «Νομίζω πως με όλα αυτά τα τραγικά που συνέβαιναν γύρω μας και έπρεπε να ασχοληθούμε, δεν πέρασε κανείς ωραία φέτος στην τηλεόραση».

Δείτε το Instagram story της παρουσιάστριας

 Μαρία Ηλιάκη story

Στο ίδιο Q&A, η Μαρία Ηλιάκη ρωτήθηκε αν θα συναντηθεί ξανά με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου τηλεοπτικά, αλλά και αν θα επανέλθει γενικότερα στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

Στο ενδεχόμενο να συνυπάρξει και πάλι τηλεοπτικά με τους πρώην συνεργάτες της η ίδια απάντησε «Ποιος ξέρει», προσθέτοντας μια emoji με γέλια, ενώ σχολίασε ότι δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν θα επανέλθει την επόμενη χρονιά.

Μαρία Ηλιάκη story μουτσινάς καινούργιου

«Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τη σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη υπήρξαν κάποτε δύο εξαιρετικοί φίλοι, που δεν αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλο, με τον πρώτο να φέρνει στο φως μια αληθινή ιστορία τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ένα περιστατικό, όπου προσπάθησε να κάνει ένα συγκεκριμένα watersport με τη Μαρία Ηλιάκη, με τις σημερινές τους σχέσεις να μην είναι οι καλύτερες.

Η μέρα που... θα χάναμε από την τηλεόραση Μουτσινά και Ηλιάκη

«Είναι true story κι έχω και άτομο να το επιβεβαιώσει, τη Μαρία Ηλιάκη. Θα έχανε δύο αστέρια η showbiz. Είχαμε πάει ένα καλοκαίρι διακοπές και κάποια στιγμή κάποιος γνωστός μας ρώτησε αν έχουμε κάνει (watersports), του λέμε όχι. Πιανόμαστε και οι δύο από αυτό, ξεκινάει και φεύγει κι εμείς αρχίζουμε και πηγαίνουμε κάτω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Είμαστε κάτω, γουρλωμένα τα μάτια κάτω από το νερό, κοιταζόμαστε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει λέμε ότι μάλλον έτσι θα είναι και θα βγεις. Και δεν το αφήνουμε αυτό. Και κάποια στιγμή πια φτάνει… μωβ και οι δύο, το αφήνουμε και βγαίνουμε και μας είπαν ότι δεν το είχαν φουσκώσει καλά. Αυτή ήταν η ιστορία που σώθηκα εγώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share