Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δυσάρεστα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πρέπει να κάνω άμεσα μαγνητικές»

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

17 Ιουλίου 2022 11:27
Δυσάρεστα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη:  «Πρέπει να κάνω άμεσα μαγνητικές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταλαιπωρείται αρκετά με την υγεία της το τελευταίο διάστημα. Η ίδια σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Δείτε επίσης: Το βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια του μεγάλου χωρισμού: Τέλος τα ψέματα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο

Η δημοσιογράφος, η οποία είναι ενεργή στα social media, είχε μοιραστεί πριν λίγο καιρό με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη βασάλος

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο social media πόσταρε μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως επισκέφθηκε τον ορθοπεδικό της, αλλά τα νέα δεν ήταν καλά.

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι», έγραψε στη λεζάντα, η Ευρυδική Βαλαβάνη και όπως ήταν φυσικό έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

«Γης Mαδιάμ» από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το εκρηκτικό τσιφτετέλι που τους άφησε όλους άναυδους (Video)

Στο Survivor μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται σε πρωτόγονες συνθήκες, αλλά πάντοτε αναζητούμε και... τους ωραίους ή τις ωραίες, με τα κορίτσια ειδικά να κερδίζουν τις εντυπώσεις, δείχνοντας την αληθινή τους ομορφιά χωρίς μακιγιάζ ή κάθε άλλη παρέμβαση.

Αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μια από τις παίκτριες, που μας είχε δείξει πως και χωρίς μακιγιάζ είναι πανέμορφη, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια είχε φτάσει, μάλιστα, σχεδόν μέχρι το τέλος ως η τελευταία γυναίκα, που είχε απομείνει, βλέποντας και την φήμη της να «εκτοξεύεται».

Όταν η Ευρυδίκη... τους κόλασε

Η Ευρυδίκη έχει και τον τρόπο της να φέρνει... τον πειρασμό, όπως είχε κάνει και στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όπου υπό το βλέμμα του Κωνσταντίνου Βασάλου τρέλανε άπαντες με το τρομερό της τσιφτετέλι.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τους «Ψίθυρους καρδιάς» και η Βαλαβάνη κόλασε τους πάντες με το φοβερό της σώμα και την υπέροχη κίνησή της, με τον Βασάλο να την καμαρώνει και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... χαζεύει, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Θεσσαλονικιάς.

Δείτε το βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share